26 ŞUBAT PAZARTESİ:

BREZİLYA | Sao Paulo'da bulunan "Universidade Estadual de Campinas" a kayıtlı yaklaşık 35 bin öğrencinin bilgileri bir dark web forumunda sızdırıldı.
GLOBAL | Meşru markalara ve kurumlara ait 8.000'den fazla alan adı ve 13.000 alt alan adı, spam yayılımı ve tıklamalardan para kazanmaya yönelik karmaşık bir dağıtım mimarisinin parçası olarak ele geçirildi.
KUZEY KORE | Phylum Show'un yeni bulgularına göre node.js deposunda keşfedilen bir dizi sahte npm paketinin kuzey kore devleti destekli aktörlerle bağlarını paylaştığı ortaya çıktı.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
27 ŞUBAT SALI:

GLOBAL | "Cutout Pro" isimli görsel tasarım platformuna ait veri tabanı bir dark web forumunda sızdırıldı. yaklaşık 20 milyon kayıt olduğu iddia ediliyor.
GLOBAL | 200.000'den fazla aktif kuruluma sahip olan ultimate member adlı popüler wordpress eklentisinde kritik bir güvenlik açığı ortaya çıktı.
GLOBAL| Siber güvenlik araştırmacıları, hugging face safetensors dönüştürme hizmetinin tehlikeye atılarak kullanıcılar tarafından gönderilen modellerin ele geçirilmesinin ve tedarik zinciri saldırılarına yol açmasının mümkün olduğunu buldu.

28 ŞUBAT ÇARŞAMBA:

AMERİKA | Girişimlerin büyümesini sağlayacak network ve çeşitli operasyonlar sunan "pure incubation" isimli kuruluşa ait yaklaşık 184 milyon adet kayıt bir dark web forumunda sızdırıldı.
HİNDİSTAN | "Turtlemint" isimli çeşitli sigorta hizmetleri sunan kuruluşa ait veri tabanı bir dark web forumunda sızdırıldı.
GLOBAL | "Epic Games" isimli oyun şirketi siber saldırıya uğradı. yaklaşık 200 gb'lik verinin ele geçirildiği söyleniyor.
29 ŞUBAT PERŞEMBE:

AMERİKA | Bağımlılıktan kurtulmak isteyen insanlara yardım eden "healthline" isimli kuruluşa ait veri tabanı bir dark web forumunda sızdırıldı.
İTALYA | "webmarketpoint" isimli yapı markete ait veri tabanı bir dark web forumunda sızdırıldı.
GLOBAL | Kötü şöhretli lazarus grubu aktörleri, çekirdek düzeyinde erişim elde etmek ve güvenliği ihlal edilmiş ana bilgisayarlarda güvenlik yazılımını devre dışı bırakmak için windows çekirdeğindeki yakın zamanda yamalı bir ayrıcalık yükseltme kusurunu sıfır gün olarak kullandı.

1 MART CUMA:

RUSYA | "Orteka" isimli ortopedik ürünler satan e-ticaret sitesine ait veri tabanı bir dark web forumunda sızdırıldı.
HİNDİSTAN | Delhi'de bulunan "jeypeegreens" isimli golf tesisine ait kullanıcıların bilgileri bir dark web forumunda sızdırıldı.
GLOBAL | "YX International" isimli google, meta, tiktok gibi sağlayıcılara 2fa hizmeti sunan firmanın şifre sıfırlama bağlantısı ve giriş kodu içeren veri tabanlarından birinde güvenlik açığı keşfedildi.

2 MART CUMARTESİ:

JAPONYA | Bazı Japon yatırımcıların kimlik bilgileri bir dark web forumunda sızdırıldı.
PERU | 325 polis memurunun kişisel bilgileri bir dark web forumunda sızdırıldı.
AMERİKA | Amerikan mahkemesi, nso grubunun pegasus casus yazılım kodunu whatsapp'a devretmesine karar verdi.
3 MART PAZAR:

ALMANYA | Alman çiçekçilik pazarında önemli yere sahip olan "Cerna Ruze" isimli kuruluşa ait müşteri veri tabanı bir dark web forumunda sızdırıldı.
AMERİKA | Amerika merkezli basın açıklaması dağıtım şirketi "Pr Newswire"a ait veri tabanı bir dark web forumunda sızdırıldı.
GLOBAL | "Mr Green Gaming" isimli online oyun topluluğuna ait veri tabanı bir dark web forumunda sızdırıldı.