SİBER GÜVENLİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TOPLANTISI (20-01-2022)

Yalova Üniversitesi Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Toplantısı

Toplantı Tarihi: 20.01.2022

Toplantı Yeri: Bilgisayar Mühendisliği Toplantı Salonu

Toplantı Saati: 11:00

Toplantı No: 4

Gündem Maddeleri:

1. Siber Güvenlik ve Adli Bilişim kitap bölümleri

2. Siber Güvenlik Farkındalık anketi

3. BAP Projesi

4. Siber Güvenlik ve Uygulama Araştırma Merkezlerinin araştırılması

5. Uzaktan eğitimde derslerin verilmesi

6. Web sitesinin son durumu

7. Google Forms’dan veri toplanması

Alınan Kararlar:

1. Toplanan soruların anlaşılabilir olması için teknik olarak değerlendirilip, sınıflandırılmasına karar verildi.

2. Siber Güvenlik Farkındalık Anketinin akademik ve idari personele uygulamak için mail gönderilmesine karar verildi.

3. BAP Projesinde ilerlemeleri değerlendirmek için 02.02.2022 tarihinde toplantı yapılmasına ve Mart ayındaki başvurular için projenin hazırlanması kararı alındı.

4. Tüm üniversitelerin Siber Güvenlik ve Uygulama Araştırma Merkezlerinin listesi hazırlanıp, faaliyetlerinin araştırılması için görev paylaşımı yapılmasına karar verildi.

5. Uzaktan eğitimde ders vermek için herhangi bir başvuru yapılmadığı belirtildi.

6. Web sitesinde personel listesinin güncellenmesi kararı alındı.

7. 2021-2022 Bahar döneminin ikinci haftasında öğrencilere tekrardan duyuru yapılmasına karar verildi.

8. Siber Güvenlik kulübüyle toplantı yapılması kararı verildi.